ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВЕН УВИД

Вести|

Врз основа на член 62 став 10 од Закон за урбанистичко... Прочитај повеќе ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВЕН УВИД

Честитка по повод 11-ти Октомври

Вести|

Локалната самоуправа на Општина Јегуновце, советот и ... Прочитај повеќе Честитка по повод 11-ти Октомври

Поставени бехатон плочки на локална улица во населено место Копанце

Вести|

Поставени бехатон плочки на локална улица во населено... Прочитај повеќе Поставени бехатон плочки на локална улица во населено место Копанце

Одобрени два нови проекти од програмата за регионален рамномерен развој

Вести|

Одобрени два нови проекти од програмата за регионален... Прочитај повеќе Одобрени два нови проекти од програмата за регионален рамномерен развој

Интегрален текст на градоначалникот Димитар Костадиноски по повод отворањето на детската градинка во населено место Прељубиште.

Вести|

Интегрален текст на градоначалникот Димитар Костадиноски... Прочитај повеќе Интегрален текст на градоначалникот Димитар Костадиноски по повод отворањето на детската градинка во населено место Прељубиште.

Започна уште еден инфраструктурен зафат на проект, реконструкција и проширување на мост на регионалниот пат во населено место Шемшово

Вести|

Започна уште еден инфраструктурен зафат на проект,... Прочитај повеќе Започна уште еден инфраструктурен зафат на проект, реконструкција и проширување на мост на регионалниот пат во населено место Шемшово

Во општина Желино се одржа состанок на Центарот за развој на Полошкиот плански регион

Вести|

Во општина Желино се одржа состанок на Центарот за развој... Прочитај повеќе Во општина Желино се одржа состанок на Центарот за развој на Полошкиот плански регион

Во зафршна фаза е оградување на детската градинка Јаболчиња во с. Прељубиште

Вести|

Во зафршна фаза е оградување на детската градинка... Прочитај повеќе Во зафршна фаза е оградување на детската градинка Јаболчиња во с. Прељубиште

Започната  изградба на детски забавен парк во населено место Јанчиште и населено место Јегуновце

Вести|

Започната  изградба на детски забавен парк во населено... Прочитај повеќе Започната  изградба на детски забавен парк во населено место Јанчиште и населено место Јегуновце

Честито нова учебна година на сите ученици и многу успех во школувањето

Вести|

Честито нова учебна година на сите ученици и многу успех во... Прочитај повеќе Честито нова учебна година на сите ученици и многу успех во школувањето

Close Search Window