Извршено е целосно реновирање на надворешниот дел од библиотеката ”Светлина-Drita” во с.Прељубиште

Известувања|

Извршено е целосно реновирање на надворешниот дел од... Прочитај повеќе Извршено е целосно реновирање на надворешниот дел од библиотеката ”Светлина-Drita” во с.Прељубиште

Граѓаните на Општина Јегуновце партиципираат во креирањето на Буџетот за 2024 година

Известувања|

  Во тек е креирање на Буџетот на Општина Јегуновце за 2024... Прочитај повеќе Граѓаните на Општина Јегуновце партиципираат во креирањето на Буџетот за 2024 година

Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од просториите во ПОУ во с.Сиричино

Вести|

Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од... Прочитај повеќе Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од просториите во ПОУ во с.Сиричино

Извршено целосно оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево

Вести|

Извршено е целосно оградување и уредување на училишниот... Прочитај повеќе Извршено целосно оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево

Започнаа работните активности во рамките на проектот ,,Подобрување на отпорноста кон поплави во Полошкиот регион” за санација и регулација на коритото на горниот тек на река Вардар

Вести|

Во населено место Туденце отпочнаа работни активности во... Прочитај повеќе Започнаа работните активности во рамките на проектот ,,Подобрување на отпорноста кон поплави во Полошкиот регион” за санација и регулација на коритото на горниот тек на река Вардар

Посета на општината од страна на четвро одделенци од подрачните училишта во општина Јегуновце

Вести|

Во рамки на предвидените посети на ученици од подрачните... Прочитај повеќе Посета на општината од страна на четвро одделенци од подрачните училишта во општина Јегуновце

Поставени бекатон плочки на локална улица во населено место Копанце

Вести|

Поставени бекатон плочки на локална улица во населено... Прочитај повеќе Поставени бекатон плочки на локална улица во населено место Копанце

Close Search Window