Во тек е оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево

Вести|

Во тек е оградување и уредување на училишниот двор во... Прочитај повеќе Во тек е оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево

Инсталирано парно греење со топлотна пумпа во подрачното училиште во населено место Сиричино

Вести|

Со инсталирање на овој систем променет е досегашниот начин... Прочитај повеќе Инсталирано парно греење со топлотна пумпа во подрачното училиште во населено место Сиричино

Работна средба на градоначалникот Костадиноски со директорот на национален парк Шарпланина

Вести|

Директорот на национален парк Шарпланина Ибрахим Дехари... Прочитај повеќе Работна средба на градоначалникот Костадиноски со директорот на национален парк Шарпланина

Градоначалникот Костадиноски во работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Вести|

Градоначалникот Костадиноски во работна посета низ повеќе... Прочитај повеќе Градоначалникот Костадиноски во работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Поставени бекатон плочки на локална улица во населено место Беловиште

Вести|

Поставени бекатон плочки на локална улица во населено... Прочитај повеќе Поставени бекатон плочки на локална улица во населено место Беловиште

Вторник и Среда на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена втора дезинсекција против комарци

Известувања|

Се известуваат жителите на општина Јегуновце  деновите 11.07... Прочитај повеќе Вторник и Среда на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена втора дезинсекција против комарци

Close Search Window