Вести|

Директорот на национален парк Шарпланина Ибрахим Дехари денеска беше во посета на општина Јегуновце каде оствари работна средба со градоначалникот Димитар Костадиноски.

На средбата се разговараше за идна соработка, планирани активности од страна на „национаален парк Шарпланина“  и општина Јегуновце во делот на функционирањето, проблемите со кој се соочуваме ние и нашите жители на територија која ја зафаќа нациналниот парк како и овозможување на подобра соработка со жителите од  населените места кој ги покира национален парк Шарпланина.

Close Search Window