Закажана дваесетипетта седница на советот на Општина Јегуновце

Вести|

 ... Прочитај повеќе Закажана дваесетипетта седница на советот на Општина Јегуновце

Повик до жителите од населените места во општина Јегуновце кој имаат претрпено штета од елементарни непогоди (поплави)

Вести|

... Прочитај повеќе Повик до жителите од населените места во општина Јегуновце кој имаат претрпено штета од елементарни непогоди (поплави)

Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена дезинсекција против комарци

Вести|

Се известуваат жителите на општина Јегуновце  деновите 21.06... Прочитај повеќе Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена дезинсекција против комарци

Успешно спроведена еколошка акција

Вести|

Успешно спроведена еколошка акција за чистење на зелените... Прочитај повеќе Успешно спроведена еколошка акција

Известување за јавна презентација

Известувања|

Почитувани, За потребите на Проектот за поврзување на... Прочитај повеќе Известување за јавна презентација

Close Search Window