MIRË SE VINI NË WEB PORTALIN ZYRTARE TË KOMUNËS SË JEGUNOVCIT

TE GJITHA INFORMACIONET DHE SHËRBIMET NGA KOMUNA NË NJË VEND

banorë
0
km2 sipërfaqe
0
vendbanime
0
viti i themelimit

Shërbimet e komunës online, qasje e shpejtë në informacion

Komuna e Jegunovcit u ofron qytetarëve të saj qasje të shpejtë në informatat, shërbimet komunale, online përmes ueb portalit tonë. Thjesht zgjidhni zonën tuaj të interesit.

Lajme më të reja

Informatat më të reja për komunën

Финансиски индикатор

Detyra jonë është që ta zhvillojmë komunën tonë, të bëjmë gjithçka që të jetë vend më i mirë për jetesë!

Dimitar Kostadinoski,
Kryetar i Komunës së Jegunovcit

Komuna e Jegunovcit, vend ku jeni gjithmonë të mirëseardhur!

Zona e Komunës së Jegunovcit që moti ka qenë e banuar, siç dëshmojnë një numër i madh i objekteve të gjetura që nga kohërat e lashta. Ka një zhvillim të vazhdueshëm të vendbanimeve, i shprehur përmes gjetjeve të shumta arkeologjike: nekropole, ndërtesa të hershme krishtere, kisha mesjetare etj. dëshmitarë të trashëgimisë kulturore të këtyre zonave.

Close Search Window