Закажана дваесетидеветата седница на Советот на Општина Јегуновце

Вести, Известувања|

... Прочитај повеќе Закажана дваесетидеветата седница на Советот на Општина Јегуновце

Започнато со асфалтирање на локална улица во населено место Жилче

Вести|

Започна асфалтирањето на локална улица во населено место... Прочитај повеќе Започнато со асфалтирање на локална улица во населено место Жилче

Започнато со асфалтирање на локална улица во населено место Ратае

Вести|

Започнато е со асфалтирање на локална улица во населено... Прочитај повеќе Започнато со асфалтирање на локална улица во населено место Ратае

Инсталирано топлотни пумпи во основните училишта во населените места Жилче и Копанце

Вести|

Инсталирано топлотни пумпи во основните училишта во... Прочитај повеќе Инсталирано топлотни пумпи во основните училишта во населените места Жилче и Копанце

Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од простории во интернатот кој е во состав на ОУ Симче Настовски во Вратница

Вести|

Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од... Прочитај повеќе Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од простории во интернатот кој е во состав на ОУ Симче Настовски во Вратница

Завршено е со оградување и уредување на училишниот двор во населено место Долно Орашје

Вести|

Завршено е со оградување и уредување на училишниот двор во... Прочитај повеќе Завршено е со оградување и уредување на училишниот двор во населено место Долно Орашје

Започнато е со изградба на нов колектор за фекална канализација во населено место Ратае

Вести|

Во населено место Ратае, започнавме со изградба на нов... Прочитај повеќе Започнато е со изградба на нов колектор за фекална канализација во населено место Ратае

Close Search Window