Изгласан е Буџетот на општина Јегуновце за 2024 година

Вести|

Со мнозинство гласови од советниците, Советот на општина... Прочитај повеќе Изгласан е Буџетот на општина Јегуновце за 2024 година

Закажана е триесетивтората седница на Советот на Општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Закажана е триесетивтората седница на Советот на Општина Јегуновце

Агенда на градоначалникот Димитар Костадиноски- ,,Средба со граѓани по населени места”

Вести, Некатегоризирано|

... Прочитај повеќе Агенда на градоначалникот Димитар Костадиноски- ,,Средба со граѓани по населени места”

Посета на ЈОУДГ ,,Јаболчиња” во Јегуновце и ,,Цветови” во Прeљубиште каде ги израдувавме најмилите со скромни новогодишни подароци

Вести|

Во духот на новогодишните празници градоначалникот на... Прочитај повеќе Посета на ЈОУДГ ,,Јаболчиња” во Јегуновце и ,,Цветови” во Прeљубиште каде ги израдувавме најмилите со скромни новогодишни подароци

Изградена улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште

Вести|

Изградена улица со бекатон плочки во населено место... Прочитај повеќе Изградена улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште

Агенда на градоначалникот Димитар Костадиноски ,,Средба со граѓани по населени места”

Вести|

... Прочитај повеќе Агенда на градоначалникот Димитар Костадиноски ,,Средба со граѓани по населени места”

Одбележување 27 години од формирањето на општина Јегуновце

Вести|

По повод 18ти Декември, Денот на општина Јегуновце,... Прочитај повеќе Одбележување 27 години од формирањето на општина Јегуновце

Агенда на градоначалникот Димитар Костадиноски ,,Средба со граѓани по населени места”

Вести|

... Прочитај повеќе Агенда на градоначалникот Димитар Костадиноски ,,Средба со граѓани по населени места”

Акција за дарување на крв во просториите на Општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Акција за дарување на крв во просториите на Општина Јегуновце

Закажана триесетипрвата седница на Советот на Општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Закажана триесетипрвата седница на Советот на Општина Јегуновце

Close Search Window