Вести|

Изградена улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште.

Инвестираме во подобри услови за живеење, ја менуваме инфраструктурната слика во Општина Јегуновце.

Средствата за оваа реализација се обезбедени од буџет на општина Јегуновце и програмата Декада на Роми.

 

 

Close Search Window