Закажана е триесетитретата седница на Советот на општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Закажана е триесетитретата седница на Советот на општина Јегуновце

Потпишан е Меморандум за соработка помеѓу Општина Јегуновце и Проектот ”Потпри се на младите” финансиран од Европската унија

Вести|

На ден 17.01.2024 во просториите на Општина Јегуновце, е... Прочитај повеќе Потпишан е Меморандум за соработка помеѓу Општина Јегуновце и Проектот ”Потпри се на младите” финансиран од Европската унија

Закажана е триесетитретата седница на Советот на Општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Закажана е триесетитретата седница на Советот на Општина Јегуновце

Посета на основните училишта по повод новогодишните празници

Вести|

Ву духот на новогодишните празници деновиве... Прочитај повеќе Посета на основните училишта по повод новогодишните празници

Close Search Window