Екипа ангажирана од општина Јегуновце работи на прскање на тревата покрај коловозот на локалните и регионалните патишта на територија на општина Јегуновце

Вести|

Деновиве екипа ангажирана од општина Јегуновце работи на... Прочитај повеќе Екипа ангажирана од општина Јегуновце работи на прскање на тревата покрај коловозот на локалните и регионалните патишта на територија на општина Јегуновце

Закажана дваесетитрета седница на советот на Општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Закажана дваесетитрета седница на советот на Општина Јегуновце

Започнато со изградба на улица со бекатон плочки во населено место Вратница

Вести|

Започнато со изградба на улица со бекатон плочки во... Прочитај повеќе Започнато со изградба на улица со бекатон плочки во населено место Вратница

Close Search Window