Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена дезинсекција против комарци

Вести|

Се известуваат жителите на општина Јегуновце  деновите 31.05... Прочитај повеќе Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена дезинсекција против комарци

Во завршна фаза на реализација се реконструкција и проширување на неколку мостови на регионалниот пат помеѓу с.Јанчиште и с.Прељубиште

Вести|

Во завршна фаза на реализација се реконструкција и... Прочитај повеќе Во завршна фаза на реализација се реконструкција и проширување на неколку мостови на регионалниот пат помеѓу с.Јанчиште и с.Прељубиште

Успешно спроведена акцијата ,, Генералка Викенд “

Вести|

Продолжува стратешкото партнерство помеѓу Мен Енд Маунтен,... Прочитај повеќе Успешно спроведена акцијата ,, Генералка Викенд “

Закажана дваесетичетврта седница на советот на Општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Закажана дваесетичетврта седница на советот на Општина Јегуновце

Поставени автобуски постројки во с.Копанце и с.Ротинце

Вести|

Сакајќи да им излеземе во пресрет на барањата на жителите и... Прочитај повеќе Поставени автобуски постројки во с.Копанце и с.Ротинце

Close Search Window