Вести|

Во завршна фаза на реализација се реконструкција и проширување на неколку мостови на регионалниот пат помеѓу с.Јанчиште и с.Прељубиште.
Со овој зафат значително се подобруваат условите за одвивање на сообраќајот на овие простори а жителите ќе можат без потешкотии да ги завршуваат своите обврски и безбедно да патуваат до потребната дестинација.
Во општина Јегуновце има подобрување на условите за живот преку реализирање на проекти и тоа ќе продолжи континуирано во сите населени места и во различни сфери од надлежност на локалната самоуправа.
Close Search Window