Јавен повик за Локално собрание на млади

Вести, Известувања|

... Прочитај повеќе Јавен повик за Локално собрание на млади

Работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Вести|

Градоначалникот на општина Јегуновце беше на работна... Прочитај повеќе Работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Одржана е традиционалната априлијада во основното училиште во с. Жилче

Вести|

Во организација на основното училиште во с.Жилче заедно со... Прочитај повеќе Одржана е традиционалната априлијада во основното училиште во с. Жилче

Општина Јегуновце спроведе еколошка акција за чистење на зелените површини на територијата на општина Јегуновце

Вести|

На ден 30.03.2024 година општина Јегуновце спроведе еколошка... Прочитај повеќе Општина Јегуновце спроведе еколошка акција за чистење на зелените површини на територијата на општина Јегуновце

Изградена нова улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште

Вести|

Изградена е уште една нова улица со бекатон плочки во... Прочитај повеќе Изградена нова улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште

Работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Вести|

Градоначалникот на општина Јегуновце, беше во работна... Прочитај повеќе Работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Известување за спроведување на еколошка акција во општина Јегуновце

Вести, Известувања|

... Прочитај повеќе Известување за спроведување на еколошка акција во општина Јегуновце

Јавен повик на општина Јегуновце за формирање на Иницијативен одбор за конституирање на Локално собрание за млади

Известувања|

... Прочитај повеќе Јавен повик на општина Јегуновце за формирање на Иницијативен одбор за конституирање на Локално собрание за млади

Министерот за внатрешни работи г-дин Панче Тошковски во работна посета на Општина Јегуновце

Вести|

На ден 07.03.2024 година Министерот за внатрешни работи г-дин... Прочитај повеќе Министерот за внатрешни работи г-дин Панче Тошковски во работна посета на Општина Јегуновце

Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место Подбреѓе

Вести|

Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место... Прочитај повеќе Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место Подбреѓе

Close Search Window