Јавен повик за Локално собрание на млади

Вести, Известувања|

... Прочитај повеќе Јавен повик за Локално собрание на млади

Известување за спроведување на еколошка акција во општина Јегуновце

Вести, Известувања|

... Прочитај повеќе Известување за спроведување на еколошка акција во општина Јегуновце

Јавен повик на општина Јегуновце за формирање на Иницијативен одбор за конституирање на Локално собрание за млади

Известувања|

... Прочитај повеќе Јавен повик на општина Јегуновце за формирање на Иницијативен одбор за конституирање на Локално собрание за млади

Извршено е целосно реновирање на надворешниот дел од библиотеката ”Светлина-Drita” во с.Прељубиште

Известувања|

Извршено е целосно реновирање на надворешниот дел од... Прочитај повеќе Извршено е целосно реновирање на надворешниот дел од библиотеката ”Светлина-Drita” во с.Прељубиште

Граѓаните на Општина Јегуновце партиципираат во креирањето на Буџетот за 2024 година

Известувања|

  Во тек е креирање на Буџетот на Општина Јегуновце за 2024... Прочитај повеќе Граѓаните на Општина Јегуновце партиципираат во креирањето на Буџетот за 2024 година

Закажана дваесетидеветата седница на Советот на Општина Јегуновце

Вести, Известувања|

... Прочитај повеќе Закажана дваесетидеветата седница на Советот на Општина Јегуновце

Вторник и Среда на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена втора дезинсекција против комарци

Известувања|

Се известуваат жителите на општина Јегуновце  деновите 11.07... Прочитај повеќе Вторник и Среда на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена втора дезинсекција против комарци

Известување за јавна презентација

Известувања|

Почитувани, За потребите на Проектот за поврзување на... Прочитај повеќе Известување за јавна презентација

Известување за Јавен увид

Известувања|

Врз основа на член 62 став 10 од Закон за урбанистичко... Прочитај повеќе Известување за Јавен увид

Close Search Window