Започнато проширување и рамнење на полските патишта во населените места низ општина Јегуновце

Вести|

На иницијатива на градоначалникот Костадиноски изминативе... Прочитај повеќе Започнато проширување и рамнење на полските патишта во населените места низ општина Јегуновце

Поставени уште три нови автобуски постојки во населените места Беловиште, Старо Село и Јажинце

Некатегоризирано|

Поставени уште три нови автобуски постојки во населените... Прочитај повеќе Поставени уште три нови автобуски постојки во населените места Беловиште, Старо Село и Јажинце

Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена трета дезинсекција против комарци

Вести|

Се известуваат жителите на општина Јегуновце  деновите 02.08... Прочитај повеќе Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена трета дезинсекција против комарци

Close Search Window