Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од просториите во ПОУ во с.Туденце

Вести|

Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од... Прочитај повеќе Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од просториите во ПОУ во с.Туденце

Набавени бетонски цевки за потребите на населено место Вратница

Вести|

Обезбедено бетонски цевки Ф800мм во должина од 8м за... Прочитај повеќе Набавени бетонски цевки за потребите на населено место Вратница

Општина Јегуновце започнува со изработка на нов Локален еколошки акционен план – ЛЕАП (2024-2030 год.)

Вести|

Почитувани Сограѓани, 2021 Општина Јегуновце започнува со... Прочитај повеќе Општина Јегуновце започнува со изработка на нов Локален еколошки акционен план – ЛЕАП (2024-2030 год.)

Прашалник за испитување на јавното мислење

Вести|

Почитувани Сограѓани, Овој прашалник е наменет за... Прочитај повеќе Прашалник за испитување на јавното мислење

Обезбедени 96метри ПВЦ цевки Ф250мм за потребите на населено место Горно Орашје

Вести|

Обезбедено 96метри ПВЦ цевки Ф250мм за потребите на населено... Прочитај повеќе Обезбедени 96метри ПВЦ цевки Ф250мм за потребите на населено место Горно Орашје

Работна средба на градоначалникот со заменик министерот за образование

Вести|

Заменик Министерот за образование и наука Агим Нухиу... Прочитај повеќе Работна средба на градоначалникот со заменик министерот за образование

Одржана дваесет и прва седница на советот на Општина Јегуновце

Вести|

                  На ден 03.03.2023 година со почеток во... Прочитај повеќе Одржана дваесет и прва седница на советот на Општина Јегуновце

Close Search Window