Вести|

Обезбедено бетонски цевки Ф800мм во должина од 8м за реновирање и санација на канал за наводнување во населено место Вратница.
Со обезбедување на цевките одговорено е на барањето на жителите на населено место Вратница за кои како Општина Јегуновце излеговме во пресрет на нивното барање и го решивме проблемот.
Продолжуваме со грижа за сите граѓани, продолжуваме со решавање локални проблеми и приоритети во сите населени места.
Close Search Window