Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место Подбреѓе

Вести|

Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место... Прочитај повеќе Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место Подбреѓе

Закажана е триесетипетата седница на Советот на Општина Јегуновце

Вести|

... Прочитај повеќе Закажана е триесетипетата седница на Советот на Општина Јегуновце

Започна изградба на спортска трибина на повеќенаменско спортско игралиште во населено место Јанчиште

Вести|

Започна со изградба на спортска трибина на повеќенаменско... Прочитај повеќе Започна изградба на спортска трибина на повеќенаменско спортско игралиште во населено место Јанчиште

Направен е увид на градежни активности во населено место Сиричино

Вести|

Денеска Градоналникот на општина Јегуновце, направи увид... Прочитај повеќе Направен е увид на градежни активности во населено место Сиричино

Close Search Window