Вести|

Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место Подбреѓе.

Со оваа реализација ги подобруваме условите на младите и сите жителите од ова населено место непречено да спортуваат и да се рекреираат.

Најавуваме дека е започнато со реализација на нов проект за изградба на десет современи игралишта кој ќе бидат опремени со детски реквизити и современа подлога.

 

Close Search Window