Вести|

На ден 07.03.2024 година Министерот за внатрешни работи г-дин Панче Тошковски оствари работна посета на општина Јегуновце.

Тој најпрво ја посети полициската станица во Јегуновце и одржа работен состанок со раководството каде разговараа за тековните активности и проблеми во работењето.

Потоа, оствари средба со првиот човек на општина Јегуновце г-дин Димитар Костадиноски.

На средбата беше дискутирано на повеќе теми, разменети беа повеќе меѓусебни мислења за успешна соработка и подобрување и напредок на состојбите во општина Јегуновце.

Close Search Window