Вести|

Започна со изградба на спортска трибина на повеќенаменско спортско игралиште во населено место Јанчиште.

Со завршување на овој проект ќе се подобрат условите на младите и сите жители од ова населено место, за љубителите на спортот и спортските турнири обезбедуваме место повеќе за следење на спортските натпревари.

Од особена важност е што со ова се подобрува спортувањето и рекреирањето на нашите деца и сограѓани.

Close Search Window