Вести|

Обезбедено 96метри ПВЦ цевки Ф250мм за потребите на населено место Горно Орашје со кој ќе се обезбедат услови за проширување на локалниот пат и остранување на атмосверските води од коловозот.

Со обезбедување на ПВЦ цевките одговорено е на барањето на жителите на населено место Орашје за кои како Општина Јегуновце излеговме во пресрет на нивното барање и го решивме проблемот.

Продолжуваме со грижа за сите граѓани, продолжуваме со решавање локални проблеми и приоритети во сите населени места.

 

Close Search Window