Вести|

       

 

 

 

 

 

На ден 03.03.2023 година со почеток во 10:00 часот се одржа дваесетипрва седница на советот на Општина Јегуновце во салата за состаноци на општинската зграда.

На седницата претседаваше претседателот на советот на општина Јегуновце Валентина Марчевска, пристуни беа сите петнаесет советници, и градоначалникот Димитар Костадиноски.

Прилог дневен ред:

Close Search Window