Вести|

Сакајќи да им излеземе во пресрет на барањата на жителите и водејки грижа за нивните реални потреби, како општина Јегуновце изминатава недела поставивме  автобуски постројки во с.Копанце и с.Ротинце.

Со изградбата на новите автобуските постројки им излеговме во пресрет на барањата на жителите од нашата општина водејќи грижа за нивните реални потреби. Средствата за реализација на овој проект се обезбедени од буџетот на Општина Јегуновце.

Овој е уште еден реализиран проект на градоначалникот Костадиноски кој секојдневно докажува дека решавањето на проблемите и потребите на граѓаните се негово секојдневие.

Close Search Window