Вести|

Започнато со изградба на улица со бекатон плочки во населено место Вратница која е во должина од 200 метри.
Денес градоначалникот Костадиноски направи увид во градежните работи каде констатира дека изградбата се одвива непречено и квалитетно, се инвестира во подобри услови за живеење, се менува инфраструктурната слика во Општина Јегуновце.
Според проектниот план за реконструкција на улици, најавуваме активности и во другите населени места, ги слушаме проблемите на граѓаните, носиме одлуки и решенија, работиме посветено, чесно и транспарентно !
Close Search Window