Вести|

По повод 18ти Декември, Денот на општина Јегуновце, одбележуваме 27 години од констируирањето на првиот Совет на општина Јегуновце и формирање на општина Јегуновце како единица на локална самоуправа.

Во знак на благодарност, градоначалникот на општина Јегуновце г-дин Димитар Костадиноски додели благодарници за особен придонес и промоција на општина Јегуновце на истакнати спортисти и млади кои беа симболично финансиски наградени за постигнатите резултати и промоција на општина Јегуновце

Нека е честит 18ти  Декември, Денот на формирањето на општина Јегуновце.  

Close Search Window