Вести|

Започна асфалтирањето на локална улица во населено место Жилче, каде жителите кои живеат во овој дел од општината, ќе имаат полесен пристап до своите домови.

Проектот опфаќа целосно асфалтирање на улицата со ширина од 3,5 метри и должина од 374 метри.

Close Search Window