Вести|

Завршено е со оградување и уредување на училишниот двор во с. Долно Орашје, со поставување нова метална ограда долж локалниот пат и поставени се детски реквизити за забавен парк во самото училиште.

Со оваа реализација значително се подобруваат условите на младите од ова населено место, каде ќе можат непречено да спортуваат и да се рекреираат.

 

Close Search Window