Вести|

Градоначалникот Костадиноски во работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце каде направи увид на започнати проекти:
➡️ Работиме на изградба на детски парк во населено место Туденце.
➡️ Во тек е оградување и уредување на дворот од основното училиште во населено место Рогачево.
➡️ Во тек е оградување и уредување на дворот од билиотеката во населено место Прељубиште.
➡️ Тампонирана улица во населено место Копанце.
➡️ Поставени метални огради зад головите на спортското игралиште во населено место Подбреѓе.
➡️Екипи на ОЈП работат на расчистување на локалните и регионални патишта од трева и надвиснати гранки како и косење и уредување на парковите на териоторија на општина Јегуновце.
Ова е новото време во општина Јегуновце!
Посветено продолжуваме!
Close Search Window