Вести|

Поставени бекатон плочки на локална улица во населено место Беловиште.
Во соработка со месната заедница на с.Беловиште изградено локална улица со бекатон плочки, каде значително ги подобривме условите и одговоривме на барањата на жителите од ова населено место.
Според проектниот план за реконструкција на улици, најавувам активности и во другите населени места, ги слушаме проблемите на граѓаните, носиме одлуки и решенија, работиме посветено, чесно и транспарентно !
Close Search Window