Вести|

Во тек е оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево, се поставува нов потпорен ѕид со метална ограда долж локалниот пат.
Градежните активности се одвиваат според пропишаните проектни стандарди и со овој зафат ќе биде комплетиран уште еден проект кој благодет ќе видат нашите деца.
Со ова секојдневно докажуваме дека решавањето на проблемите и потребите на граѓаните продолжува.
Close Search Window