Вести|

Извршено е целосно оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево, поставени се бекатон плочки, исто така поставен е и нов потпорен ѕид со метална ограда долж локалниот пат.

Градежните активности се успешно завршени каде комплетиравме проект од кој благодет ќе видат децата во нашата општина.

Close Search Window