Вести|

Поставени бекатон плочки на локална улица во населено место Копанце.

Во соработка и со помош на месното население изградивме локална улица со бекатон плочки, каде значително ги подобривме условите и одговоривме на барањата на жителите од ова населено место.

 

 

Close Search Window