Известувања|

Извршено е целосно реновирање на надворешниот дел од библиотеката ”Светлина-Drita” во с.Прељубиште.

  • Фасадиран е целиот објект од зградата на библиотеката;
  • Извршено комплетно оградување на дворот со ѕид и метална ограда;
  • Поставени бехатон плочки во дворот и пред самата библиотека;
  • Заменети со нови плочките од скалите и поставена настрешница на влезот од зградата.

Градежните активности се успешно завршени каде комплетиравме уште еден проект кој е од интерес на жителите на општина Јегуновце.

 

Close Search Window