Вести|

По повод Меѓународниот ден на лицата со попреченост 3 Декември со тим на општина Јегуновце деновиве ги посетувавме лицата со посебни потреби во нашата општина.

Должноса е наша да се грижиме за нив и на некој начин да им го олесниме животот,да ги задоволиме нивните потреби и истиот,да им биде исполнет со убави работи.

Само еден ден не е доволен, секој ден посебно внимание заслужуваат сите.

Close Search Window