Вести|

Честито нова учебна година на сите ученици и многу успех во школувањето.
Градоначалникот Димитар Костадиноски ги посети основните училишта од Јегуновце, на сите ученици им посака успех во школувањето а на првооделенците успешно добредојде.

За време на средбата за сите првачиња од централните и сите подрачни училишта имаше обезбедено пригодни подароци од Општина Јегуновце за успешен почеток на учебната година.

 

Close Search Window