Вести|

Започната  изградба на детски забавен парк во населено место Јанчиште и населено место Јегуновце.
Со оваа реализација ќе се подобрат условите на младите и сите жители од овие населени места, ќе можат непречено да спортуваат и се рекреираат.
Средствата се обезбедени од страна на центарот на полошко планскиот регион во соработка со општина Јегуновце.

Продолжуваме со зацртаните цели и проекти со кои го подобруваме квалитетот на живеење во сите сфери, особено ми е драго што ги подобруваме условите каде спортуваат и се рекреираат нашите деца и сограѓани.
Close Search Window