Вести|

По силното невреме кое ја зафати општина Јегуновце  службите на ОЈП излегоја на терен.
Работиме на отстранување на проблемите кои настанаа по дождот кој беше проследен со силен ветер.
Во моментов се работи во најпогодените места во Општината.

Ве уверувам дека секоја забележана штета предизвикана од невремето, ќе биде санирани во најкраток рок.
Close Search Window