Вести|

Во касарна на АРМ во Тетово се одбележа денот на единицата!
– Како градоначалник на општина Јегуновце чест и задоволство е што присуствувам на овој настан, воедно упатувам искрени честитки до сите припадници на АРМ и им го честитам денот единицата!
Close Search Window