Вести|

Градоначалникот Костадиноски оствари средба со Градоначалникот на Град Тетово господин Биљал Касами.
На овој работен состанок дискутирано беше за понатамошна заедничка соработка помеѓу нашите општини, како и за идни планови кон кои може да се насочи интересот за нашите жители.
Close Search Window