Вести|

Во тек е изградба на детски забавен парк во населено место Шемшово.
Со оваа реализација се подобруваат условите на младите и сите жители од ова населено место непречено да спортуваат и се рекреираат.
Продолжуваме со зацртаните цели и проекти со кои го подобруваме квалитетот на живеење во сите сфери, особено ми е драго што ги подобруваме условите каде спортуваат и се рекреираат нашите деца и сограѓани.
Close Search Window