Вести|

Започна уште еден инфраструктурен зафат на проект, реконструкција и проширување на мост на регионалниот пат во населено место Шемшово.
Со овој зафат значително ќе се подобрат условите за одвивање на сообраќајот на овие простори а жителите ќе можат без потешкотии да ги завршуваат своите обврски и безбедно да патуваат до потребната дестинација.
Овој проект се очекува целосно да биде реализиран престојните нелолку дена.

Како градоначалник на Општина Јегуновце ветувам дека со труд и посветеност може успешно да ги решаваме проблемите со кој се соочуваат нашите жители.
Close Search Window