Вести|

Изградена е уште една нова улица со бекатон плочки во населено место Прељубиште.

Инвестираме во подобри услови за живеење, ја менуваме инфраструктурната слика во Општина Јегуновце.

Според проектниот план за реконструкција на улици, најавуваме и активности и во другите населени места.

Close Search Window