Вести|

Денеска успешно се одржа акцијата ,,GENERALKA WEEKEND’ која што се организираше во соработка со ,,MAN AND MOUNTAIN”.

Големо Браво за учениците од основните училиша ,,Александар Здравковски” – Јегуновце; ,,Шемшово” – Шемшово и ,,Шемшово” – Жилче кои и годинава се потрудија заедно со своите наставници и во соработка со општина Јегуновце да допринесат за почиста животна средина.

Голема Благодарност до полициските службеници од ПО-Јегуновце, кои секоја година ја поддржуваат акцијата и се грижат за безбедноста на најмладите.

Close Search Window