Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од простории во интернатот кој е во состав на ОУ Симче Настовски во Вратница

Вести|

Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од... Прочитај повеќе Извршено е комплетно реновирање на внатрешниот дел од простории во интернатот кој е во состав на ОУ Симче Настовски во Вратница

Завршено е со оградување и уредување на училишниот двор во населено место Долно Орашје

Вести|

Завршено е со оградување и уредување на училишниот двор во... Прочитај повеќе Завршено е со оградување и уредување на училишниот двор во населено место Долно Орашје

Започнато е со изградба на нов колектор за фекална канализација во населено место Ратае

Вести|

Во населено место Ратае, започнавме со изградба на нов... Прочитај повеќе Започнато е со изградба на нов колектор за фекална канализација во населено место Ратае

Започнато проширување и рамнење на полските патишта во населените места низ општина Јегуновце

Вести|

На иницијатива на градоначалникот Костадиноски изминативе... Прочитај повеќе Започнато проширување и рамнење на полските патишта во населените места низ општина Јегуновце

Поставени уште три нови автобуски постојки во населените места Беловиште, Старо Село и Јажинце

Некатегоризирано|

Поставени уште три нови автобуски постојки во населените... Прочитај повеќе Поставени уште три нови автобуски постојки во населените места Беловиште, Старо Село и Јажинце

Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена трета дезинсекција против комарци

Вести|

Се известуваат жителите на општина Јегуновце  деновите 02.08... Прочитај повеќе Среда и Четврток на територија на општина Јегуновце ќе биде извршена трета дезинсекција против комарци

Во тек е оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево

Вести|

Во тек е оградување и уредување на училишниот двор во... Прочитај повеќе Во тек е оградување и уредување на училишниот двор во с.Рогачево

Инсталирано парно греење со топлотна пумпа во подрачното училиште во населено место Сиричино

Вести|

Со инсталирање на овој систем променет е досегашниот начин... Прочитај повеќе Инсталирано парно греење со топлотна пумпа во подрачното училиште во населено место Сиричино

Работна средба на градоначалникот Костадиноски со директорот на национален парк Шарпланина

Вести|

Директорот на национален парк Шарпланина Ибрахим Дехари... Прочитај повеќе Работна средба на градоначалникот Костадиноски со директорот на национален парк Шарпланина

Градоначалникот Костадиноски во работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Вести|

Градоначалникот Костадиноски во работна посета низ повеќе... Прочитај повеќе Градоначалникот Костадиноски во работна посета низ повеќе населени места во општина Јегуновце

Close Search Window