Вести|

На ден 30.01.2023 година со почеток во 10:00 часот се одржа деветнаесетта седница на советот на Општина Јегуновце во салата за состаноци на општинската зграда.

На седницата претседаваше претседателот на советот на општина Јегуновце Валентина Марчевска, пристуни беа сите петнаесет советници.

Прилог дневен ред:

Close Search Window