|

  • Version
  • Преземи 29
  • Големина: 335.00 KB
  • Документи 7
  • Додаден 26/01/2024
  • Ажуриран 26/01/2024

Буџет на општина Јегуновце за 2024 година

Attached Files

FileAction
Kapitalni rashodi.xlsПреземи
Funkcionalni rashodi potpogrami.xlsПреземи
Tekovni rashodi.xlsПреземи
Rashodi.xlsПреземи
Rashodi po funkcii.xlsПреземи
Prihodi.xlsПреземи
Poseben del.xlsПреземи
Close Search Window