|

  • Version
  • Преземи 27
  • Големина: 654.23 KB
  • Документи 8
  • Додаден 12/01/2024
  • Ажуриран 12/01/2024

Буџет 2024

Attached Files

FileAction
kapitalni.pdfПреземи
funkcii.pdfПреземи
tekovno operativni.pdfПреземи
rashodi.pdfПреземи
prihodi.pdfПреземи
potprogrami.pdfПреземи
poseben del.pdfПреземи
fiskalna.pdfПреземи
Close Search Window