|

  • Version
  • Преземи 3
  • Големина: 287.88 KB
  • Документи 3
  • Додаден 19/03/2024
  • Ажуриран 19/03/2024

Завршна сметка на Буџетот на Општина Јегуновце за 2023 година

Attached Files

FileAction
poseben del.pdfПреземи
bilans na rashodi.pdfПреземи
bilans na prihodi.pdfПреземи
Close Search Window